V Tantra Bratislava https://www.tantradiamond.sk/ si po rezervácii môžete vychutnať nezabudnuteľný zážitok. Stačí sa uvoľniť a zvyšok za vás urobia naše šikovné, profesionálne a krásne masérky. Je na vás, ktorú si zvolíte. Stačí sa pozrieť na našu web stránku. Každá z nich vám však dá pocítiť vašu jedinečnosť a nežnými dotykmi vám odhalí tajomstvá tantry. Nájdu sa v nej všetci – hanbliví, skúsení aj tí najnáročnejší klienti.

Sexi tantra massage

Vybrať si môžete z bohatej ponuky. Klasická tantra je vhodná pre hanblivejšie typy, ktoré sa odovzdajú sa do rúk masérky a vďaka nej zistia, kde majú svoje erotogénne zóny. Pri Body tantre si užijete dotyky nielen rúk, ale celého tela masérky. Do vzájomnej body tantry sa už môžete zapojiť aj vy a zintenzívniť tak svoj pôžitok. Love game tantre predchádza horúci kúpeľ spojený s masážou telo na telo. Program Romantic tantra v sebe zahŕňa masérku v sexi spodnom prádle, šampanské, ovocie v čokoláde a romantický kúpeľ, po ktorom nasleduje masáž telo na telo. Môžete pri nej zažiť až dva orgazmy, rovnako ako aj v programe Magic tantra, pri ktorej si užijete masáž intímnych partií nohami.

Telo na telo

Pri štvorručnej masáži si vychutnáte dotyky dvoch masérok naraz. Senzual tantra je tiež masáž technikou telo na telo, avšak tu už ide vyslovene o masáž prostaty. Couple tantra je masáž pre páry, ktorých iskra v intímnom živote už nežiari tak intenzívne a potrebujú si spestriť svoj sexuálny život. Myslíme však aj na dámy – pre ne je tu Deluxe tantra, pri ktorej jej masér odovzdá energiu masírovaním celého tela spojenú s romantickou sprchou. Je tu ešte jedna tajomná masáž, ktorej ponuku vám však prezradíme až u nás. Masáže trvajú od 45 – 150 minút. Na záver každej masáže dostanete od nás malý darček pre potešenie. Tantra Diamond Bratislava vám ponúka aj darčekové poukazy, ktoré môžete použiť okrem iného aj ako originálny darček pre známeho alebo na rozlúčku so slobodou. Budúci ženích sa vám určite odvďačí.