PK Group Slovakia s.r.o. je spoločnosť pôsobiaca na Slovensku, ktorá sa zaoberá výrobou, sprostredkovaním a predajom prepravných a manipulačných obalov. Taktiež ponúkajú pojazdové kolieska pre najrôznejšie priemysly. Kvalitné polyetylénové plastové prepravky, dlhotrvácne vozíky na ich prepravu a manipuláciu s nimi, perforované euro prepravky s vekom alebo aj bez neho, podvozky pod prepravky s rozmermi 600 x 400/ 400 x 300 s celkovou nosnosťou neuveriteľných 500 kg, vysokoakostné plastové sudy s certifikáciou ATEST pre možnosť styku s potravinami a chemicky odolné, netoxické barely bez zápachu, ľahké termoboxy, plastové palety odolné voči plesniam, ktoré poskytujú neporovnateľne dlhšiu životnosť ako ich prvotný predchodcovia – drevené palety a veľké boxy rovnako možno zakúpiť práve u tejto spoločnosti.

kvalitné koliesko

Kolieska na vozíky sú v ich ponuke pomernými nováčikmi. Na trhu však nemajú konkurenciu čo sa samých pozitívnych vlastností a superlatívov týka. V ich širokej ponuke i spomedzi týchto koliesok, ktoré sú momentálne na predajnom zozname PK Group Slovakia s.r.o. len dva roky, si každý zákazník – či už fyzická alebo právnická osoba – zaručene príde na svoje. Navštívte ich oficiálnu webovú stránku a nájdite ten správny produkt práve pre seba v množstve koliečok prístrojových, antistatických, nábytkových-dizajnových, ktoré dodajú miestnosti ten správny nádych, transportných-priemyselných, bez ktorých by nebolo možné plnohodnotne prepravovať materiály alebo polyamidových.

kolieska

Dostupné sú tiež kolieska odolné voči vysokým teplotám, kolieska s polyuretánovým behúňom i samostatné kolesá. Na internetovom e-shope na Vás čaká celkom 372 rôznych typov koliesok, ktorých predajná cena začína na 0,47 eur a končí na 93 eur. Samostatnou kategóriou sú kolieska transportné, určené do priemyselných odvetví. Práve z toho dôvodu sú uspôsobené do ťažkých podmienok, ktoré ich čakajú, a to predovšetkým extrémne váhy nákladov, potrebná vysoká odolnosť voči chemikáliám či zvládanie extrémne nízkych alebo naopak extrémne vysokých teplôt. Vyberať môžete z 87 typov transportných koliesok, pričom ich cenové rozpätie sa pohybuje v rámci 5 – 40 eur.